Restaurace

Úvodem bychom Vám chtěli říci pár slov o naší kuchyni…

 

Restaurace je především zaměřena na českou gastronomii. Naší specialitou je příprava pokrmů francouzským způsobem tzv. holdováním. Tímto způsobem upravujeme všechny české speciality. Díky této úpravě se zachovává šťavnatost a chuť použitých surovin.

 

J í d e l n í   l í s t e k


Polévka

    0,25 l Dle aktuální nabídky

 

Speciality české kuchyně

    150g Jelení guláš s domácím houskovým knedlíkem 5ks

    230g Konfitované králičí stehno s restovanou cibulkou a špekem


Pokrmy z drůbežího, hovězího a vepřového masa

    150g Kuřecí prsa na medu se zeleninovým salátem (200g)

    100g Kuřecí prsa, zeleninový salát se zakysanou smetanou (200g)

    200g Kuřecí steak na bylinkách (šalvěj, tymián, rozmarýn) se smetanovou omáčkou

 

Hovězí maso –  šumavský býk, pravá svíčková

    100g Tatarský biftek (pravá svíčková) topinka půlka 4ks

    200g Hovězí steak (šumavský býk-pravá svíčková) s houbovým ragů

    200g Hovězí steak (šumavský býk-pravá svíčková) s estragonovou omáčkou

    200g Hovězí steak (šumavský býk-pravá svíčková) s rest. cibulkou a špekem, demi glace

 

    200g Krkovice na grilu s domácím křenovým zelím (60g)

    200g Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a sušenými švestkami

    200g Vepřová panenka na houbách se smetanovou omáčkou


Bezmasá jídla

    300g Domácí bramborové taštičky plněné povidly a sypané mákem

    3ks   Domácí lívance s borůvkami a tvarohem, domácí šlehačka


Dětská jídla

    75g   Přírodní kuřecí plátek

    100g Rybí filé na másle


Přílohy

    200g Vařené brambory

    150g Opečené brambory s bylinkami

    200g Šťouchané brambory s pórkem

    150g Hranolky

 

Změna jídelního lístku vyhrazena

Uvedená váha masa je v syrovém stavu. Váha příloh, dezertů a bezmasého pokrmu je v hotovém stavu.
Ceny jsou včetně DPH. Jídlo a nápoje jsou určeny k přímé spotřebě. 
Jídlo a nápoje nebalíme s sebou do vlastně přinesených nádob. Nepřijímáme platební karty, stravenky, cizí měnu. Restaurace není vybavena televizí.Seznam alergenů obsažených v jídlech a nápojích na vyžádání u obsluhy. Restaurační prostory jsou chráněny kamerovým systémem Platnost jídelního lístku od 11.7.2016

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.